tisdag 17 januari 2012

Sufraco savon de marseille

Från Sufraco savon har vi en underbar kollektion  Le Pere Pelletier   Denna klassiska kollektion smälter in i de flesta miljöer tack vare sin enkla design och de mjuka färgerna i grått och vitt. Alla produkter tillverkas och packas hantverksmässigt i Frankrike. De flesta hudvårdsprodukterna i La Classique tillverkas på en bas av ekologiska råvaror, utan parabener, och är inte testade på djur.
En av produkterna från denna kollektion  är örtbad i små påsar som ger njutning och avslappning. Lägg påsen i det varma badvattnet strax innan du kliver i badet. Innehåller grönt te, som är en naturlig antioxidant samt doftoljor. Påsarna är packade i en vacker zinklåda. Perfekt som en present och vackert i badrummet.
De finns i dofterna lavendel, rose och rispuder. I samma serie finns även body lotion.

                    Från samma leverantör har vi även en annan kollektion Compagnie de Provance/Savon de Marseille. Dessa tvålar är en ren naturprodukt som tillverkas hantverksmässigt och tillverkningen är reglerad sedan 1700-talet som beskriver tillverkningsprocessen.Bland annat skall tvålen innehålla 72% vegetabiliska oljor av oliv, palm och kopra och den skall kokas i en stor koppargryta. Kubtvålen är Marseilles stolthet och har gett ära till staden sedan 1700-talet. Staden hade då en blomstrande och överlägsen tvålindustri.
I butiken finns oliv och palm tvålen i olika storlekar,


             http://server14.starwebb.se/~sufraco/Shop/Page/Art/pgArtList.php?iArtMenu_Id=250&bIsDescr=0&sHeadline=Q29tcGFnbmllIGRlIFByb3ZlbmNlIC8gU2F2b24gZGUgTWFyc2VpbGxlIC8gT2xpdnR25Wxhcg==


Det finna även funktionstvålar där vi har tagit in kökstvålen Kökstvålen innehåller kaffeextrakt som hjälper till att neutralisera "köksdofter" typ lök, vitlök och fisk. Tvålen innehåller även vegetabiliska oljor som är vårdande och skyddande för din hud. Den kan användas dagligen. Färgen kan variera.

                                           
                                                         

 

                                                          
                                            


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar